Nieuws

Draaidag teaser

Afgelopen dinsdag, 7 november 2017, was daar dan de draaidag voor onze teaser. De teaser zal gebruikt worden op onze CineCrowd pagina die op 1 december de lucht in gaat. Bovendien zal hij te zien zijn op de website en facebook pagina.

De draaidag was een vol geplande dag vol shots & elementen die we in de “echte” film ook willen gebruiken. Een eerste moment waarop iedereen bij elkaar kwam om aan de slag te gaan. Ontzettend spannend, maar vooral leuk!

Al twee dagen later lag er een eerste versie van de teaser klaar. De aankomende weken gaan we gebruiken om de edit af te ronden, de teaser een mooi kleurtje te geven en het geluid te “designen” zodat hij er helemaal klaar voor is op de lancering 1 december!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *