Nieuws

Locatie!!

Wauw! Heel leuk nieuws! Het is 31 oktober en gisteren hebben we onze locatie voor TUUT al definitief gemaakt. Ik hoor je vragen: Hoe dan? Nou zo:

Zoektocht

We zijn begonnen met zoeken via google. Ik had al een heel duidelijk beeld voor me omdat het zo dicht mogelijk bij de realiteit, zoals het vroeger ging, moest komen. Daarom zijn we gaan zoeken op “Erve Twente.” Erves vind je veel in Twente, het zijn vaak grote boerderijen met gemeenschappelijke zalen waarin families uit heel Nederland zich verzamelen voor heerlijke weekendjes weg.

Uit een hele lijst met erves hebben we op basis van fotomateriaal een selectie gemaakt, en met onze selectie een eerste contact gelegd. Vervolgens ben ik met Majorie en Robin een dag eropuit geweest om alle mogelijke locaties in Twente te bezoeken. Vaak konden we op basis van een eerste blik en indruk al een keuze maken, omdat de visie voor de film zo duidelijk is.

Erve Deperman

De eerste locatie die we bezochten in Twente was Erve Deperman. Het was een prachtig, groot terrein met een heerlijke, huiselijke uitstraling. Precies wat we zochten! Naast de mooie gezamenlijke zaal waar we mogen draaien, zijn er ook prachtige kamers waar de gehele crew mag blijven slapen. We werden warm verwelkomt door eigenaresse Joke, die meteen al met ons mee wilde denken om alles haalbaar te halen. Zowel het fijne contact als de mooie locatie maakte dat we eigenlijk niet lang hoefden na te denken. We zijnĀ ontzettendĀ blij en trots dat we hier terecht kunnen, en kijken nu extra uit naar de draaidagen.

Benieuwd naar Erve Deperman? Check de website!

Tot tuuts!

-Geerte

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *