Nieuws

Welkom!

Welkom op onze website!

Op deze site kun je de vorderingen en het laatste nieuws volgen van TUUT de film. TUUT is de eindexamenfilm van Geerte van der Horst en wordt geregisseerd door HKU alumni Robin de Ridder. Het productieteam bestaat uit Geerte van der Horst, Majorie Brouns, Laura-Lynn Smit en Joyce Tevreden. Samen zetten zij de rest van de crew op, die zich met veel plezier inzet voor de realisatie van TUUT!

De film is momenteel nog in de script-fase. Dit betekent dat het concept nog uitgewerkt wordt, en het script steeds meer vorm begint te krijgen. Ondertussen zit het productie team niet stil! Er worden al locaties gezocht, en de crew wordt steeds meer uitgebreid. Daarnaast zijn we al druk bezig met het zoeken van fondsen en sponsoren om de financiën rond te kunnen krijgen.

Begin november staat de draaidag voor de heuse TUUT TEASER gepland. Begin december is de teaser te zien op onze CineCrowd pagina. Het produceren van de teaser is een leuk voorproefje voor het “echte werk” en een fijn begin voor het productieteam om elkaar beter te leren kennen.

Like ook onze facebookpagina om op de hoogte te blijven van het leuke weetjes/updates en video’s.

Tot TUUTS!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *